PDF Skriv ut E-post
Skrevet av maren   
tirsdag 02. desember 2008 21:34

Vi har blitt nødt til å gjøre det slik at du må registrere en bruker her, og brukeren må manuelt godkjennes av oss, før du kan logge deg inn og få tilgang til alle bildene og teksten vi har publisert. Sitter du og vil inn på siden vår med en gang, ta en tlf til oss og vi skal prøve å godkjenne deg med det samme ;)

Vi har nå relativt mange bilder ute på siden. Det gjør at den er litt tung å laste ned for de som ikke har det bredeste båndet mot internett. Dersom du får problemer med å se siden vår, vær søt og gi oss beskjed.....

Vil minne om at du må registrere deg/logge inn for å skrive meldinger, til og med i gjesteboken. Meldingene kan være komentarer på smått og stort. Siden kommer til å være en slags dagbok for Jenny Therese og Hedda som de tar med seg videre i livet, så det dere skriver vil jo være noe de kan kose seg med når de blir eldre ;)

Vil også minne om at bilder på denne siden er vårt eie og ingen får kopiere bilder herfra uten å spørre oss om lov først.
Her er det bilder av både Jenny Therese, Hedda og mange andre barn, Alle disse barna har vi lovet at bildene er så trygge som de kan få blitt på vår side. Vi stoler derfor på at alt som blir publisert på denne hjemmesiden forblir på denne hjemmesiden :)

Sist oppdatert mandag 28. mars 2011 15:11